AnitaEngbers

Bureau Bakstenen & Buitenruimte (KvK-nr. 60713879)
ondersteuning en advies bij huurdersbelangenbehartiging

Actief lid van de Partij van de Arbeid
en burger van Gouda

De Partij van de Arbeid blijft met zeven zetels de grootste partij in Gouda.

Geschreven op 11 mrt. 2010

Actie kostuum: opvallende jas, sjaal met PvdA logo, de Goudse Tas met daarin mijn flyers

Ik heb gewoon meegedaan aan de gezamenlijke campagne en ben bijna iedere keer mee wezen canvassen. Daarnaast heb ik actie gevoerd om met behulp van voorkeurstemmen terug te keren in de raad. Ik heb duizend flyers laten drukken en vijftig kleine affiches. De flyers deelde ik alleen uit aan mensen die me kennen of in gebiedjes waar ik actief ben geweest. 't Kaaswinkeltje op de Lange Tiendeweg, dat ik geholpen had om toestemming te krijgen voor de recente verbouwing, hing er een aan de gevel. Ook op de zaterdagse warenmarkt werd mijn flyer hier en daar uitgestald. Sommige mensen namen meerdere flyers af en verspreidden deze onder familie, vrienden, kennissen, collega's, leden van hun vereniging. Mond-op-mondreclame, betere kan je niet krijgen.

De affiches heb ik niet opgemaakt. Ik heb overwogen om ze op enkele grote verkiezingsborden te plakken maar heb daar in goed overleg met mijn lijsttrekker Marion Suijker van afgezien. We wilden er geen gedoe over. Voor het overige was er verder erg weinig ophangplek. Daarom snap ik wel, dat sommige borden overplakt werden met concertposters. Het zou een goede zaak zijn om meer algemene aanplakborden of -zuilen in de stad te plaatsen.Wellicht dat de nieuwe raad zich erover kan buigen?

Marion Suijker heeft regelmatig met mij overlegd. Dat heb ik gewaardeerd en ik ben haar er erkentelijk voor dat zij mij de ruimte heeft gelaten voor een voorkeursactie, die past binnen de kaders van de Kieswet. Samen hebben we de positieve toonzetting van onze campagne goed kunnen bewaren.

Er zijn wat dossiers, die me deze weken verwijtend aankeken, zoals het Margrietplein en de omgang met bewoners van sloopcomplexen. Daar kan ik nu weer vol tegenaan.

« Terug naar alle berichten